Langdurig fit & vitaal met AALeefstijl | AAFit in Burgum

Werken aan je leefstijl

Ècht meer energie overhouden om te leven!

Het effect van een gezonde leefstijl op je leven is groot en mag daarom niet zomaar vergeten worden. Alhoewel je leefstijl verbeteren en onderhouden in de meeste gevallen een ware klus is, is het fijn dat er specialisten om de hoek voor je klaarstaan om hierbij te helpen. Door bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap en stressmanagement, kun je je algehele welzijn en kwaliteit van leven aanzienlijk verbeteren en krijg je veel meer energie om daadwerkelijk alles uit je leven te halen. Daarnaast vermindert een gezonde leefstijl het risico op verschillende chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en obesitas.

Wij krijgen er energie van!

Waarom AALeefstijl?

Bij AAFit begrijpen we dat het veranderen van je levensstijl geen eenmalige gebeurtenis is, maar een voortdurend proces. Daarom hebben we ons toegewijd om je te begeleiden op dit pad naar een gezondere en meer gebalanceerde manier van leven. Ons leefstijlprogramma is speciaal ontworpen om je te ondersteunen bij het behalen van je persoonlijke doelen en het creëren van blijvende veranderingen die je leven gaan transformeren. Hierdoor krijg jij meer energie om te leven (en misschien nog wel vaker te trainen)!

 

Ons leefstijlprogramma is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden en combineert expertise op het gebied van voeding, lichaamsbeweging en gedragsverandering. Het programma is op maat gemaakt om aan te sluiten bij jouw individuele behoeften en doelen, en het biedt een holistische benadering van een gezonde levensstijl.

 

Past AALeefstijl bij jou?

Samen kijken we tijdens een kennismakingsgesprek of AALeefstijl iets voor je is. Of je nu al lid bent bij AAFit of nieuw bent bij AAFit. Tijdens dit gesprek voorzien we je van alle informatie over het programma en beantwoorden we al je vragen.  

Jouw leefstijl verbeteren

Zo doen we dat samen

Bij AAFit geloven we in de kracht van een gestructureerd stappenplan om je te begeleiden bij het verbeteren van je leefstijl. Ons stappenplan is ontworpen om je stap voor stap door het proces te leiden, zodat je geleidelijk nieuwe gewoonten kunt integreren in je dagelijks leven.

Je gratis kennismaking

We beginnen met een uitgebreide kennismaking, waarbij we jouw persoonlijke doelen en wensen in kaart brengen.

Direct gaan trainen →

De startmeting

Klaar voor de start? Samen met onze leefstijlcoach doe je een startmeting en stellen jullie een doelen- en actieplan op!

LOS! Op naar je eerste training

Aan de hand van je startmeting gaat onze fitcoach een trainingschema voor je maken. Jij kunt met AAFit en AALeefstijl onbeperkt sporten.

Ik wil direct beginnen →

Tussentijde evaluaties

Iedere maand ga je samen met je leefstijlcoach evalueren wat goed gaat, waar je moeite mee hebt, waar je in kunt groeien en wat je anders gaat doen komende maand.

Samen je doelen behalen!

Klaar voor verandering. Ons nieuwe programma is nog maar kortgeleden gestart en heeft nu al meer dan 43 deelnemers! Ga jij samen met anderen jouw persoonlijke doelen behalen?

"Topteam met behandelen en vooral begeleiden naar blijvende resultaten! Fitcoach die verder kijkt dan alleen klachten voor optimaal herstel."

Annet via Google

Tijdens het leefstijlprogramma

2x per week sporten met je leefstijlcoach

We geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding, daarom bieden we de mogelijkheid om twee keer per week te sporten onder begeleiding van je eigen leefstijlcoach. Onze ervaren AALeefstijlcoaches zullen je tijdens deze sessies ondersteunen, motiveren en aanmoedigen om het maximale uit je training te halen. Ze zorgen voor een veilige en effectieve trainingsomgeving, waarbij ze de oefeningen aanpassen aan jouw fitnessniveau en doelen. Door regelmatig te sporten met je leefstijlcoach blijf je gemotiveerd, behaal je sneller resultaten en leer je de juiste technieken voor een optimale training.

Begeleiding van leefstijlspecialisten

We begrijpen als geen ander we dat het verbeteren van je leefstijl meer omvat dan alleen sporten. Daarom bieden we uitgebreide begeleiding van leefstijlspecialisten die je helpen bij alle aspecten van een gezonde levensstijl. Onze AALeefstijlcoaches hebben expertise op het gebied van voeding, beweging, stressmanagement en gedragsverandering. Ze zullen nauw met je samenwerken om jouw specifieke behoeften en doelen te begrijpen en je voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning. Met de begeleiding van onze AALeefstijlcoaches krijg je de tools en kennis die nodig zijn om positieve veranderingen te maken die blijvend zijn.

Onbeperkt sporten, ook met EGYM; totale workout in 30 minuten

Bij AAFit geloven we in een effectieve en efficiënte benadering van training. Daarom bieden we de mogelijkheid om onbeperkt te sporten, inclusief het gebruik van de geavanceerde EGYM-apparatuur. Met EGYM kun je een totale workout voltooien in slechts 30 minuten, waardoor het perfect past in een drukke levensstijl. Het EGYM-systeem is ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit te verbeteren met behulp van slimme krachttrainingsapparatuur. Het stelt je in staat om efficiënt te trainen en maximale resultaten te behalen in een kortere tijd. Met onbeperkt sporten, inclusief EGYM, kun je jouw trainingsroutine flexibel aanpassen aan je agenda en de nodige consistentie behouden voor optimale vooruitgang.

Inclusief maandelijkse coachingmomenten en bijsturing

Bij AAFit begrijpen we dat het behalen van langetermijndoelen niet alleen afhankelijk is van de initiatieffase, maar ook van voortdurende ondersteuning en bijsturing. Daarom is ons leefstijlprogramma inclusief maandelijkse coachingmomenten. Tijdens deze momenten zullen onze AALeefstijlcoaches met je samenwerken om je voortgang te evalueren, eventuele obstakels te bespreken en je doelen bij te sturen indien nodig. 

 

De fitscan van je lichaam

Gewicht zegt niet alles

De startmeting is een belangrijk onderdeel van ons leefstijlprogramma bij AAFit. Het is het beginpunt van jouw reis naar een gezondere levensstijl en dient als referentiepunt om je voortgang gedurende het programma te meten.

Een energieke levensstijl met AALeefstijl

AAFit verhoogt je belastbaarheid

Bij AAFit krijg je toegang tot al onze deskundigheid en trainingen voor een vaste prijs, wel zo gemakkelijk. Je traint op een veilige en efficiënte manier om jouw persoonlijke doelen te behalen en onze Fitcoach ondersteunt je hierbij. We hebben korte lijntjes met fysiotherapeuten die snel kunnen inspringen zodra er klachten aan het lichaam ontstaan. Zo bieden we een totaalconcept waar jij met een gerust hart aan de belastbaarheid van jouw lichaam kunt werken!
Gratis proefles bij AAFit

Gratis kennismaken met het AALeefstijlprogramma!

    Online
    AAFit X

    Chat nu met Auke

    We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

    Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.