Sportschool Burgum – AAFit

Trainen bij AAFit

Sportschool Burgum

Ben jij op zoek naar een all-in sportschool in Burgum, waarbij je kunt sporten met de nieuwste apparaten en onder deskundige begeleiding? Zoek niet verder!

Bij AAFit kun je terecht om de belastbaarheid van jouw lichaam te verhogen. Dit doe je door lekker te bewegen wanneer het jou uitkomt in onze gloednieuwe sportschool!

Of je nu (top)sporter bent en het maximale uit je workouts wilt halen, je graag aan je fitheid wilt werken na je drukke kantoorbaan of je na een blessure wilt herstellen door bezig te zijn: AAFit is geschikt voor iedereen! 

Burgum

Personal training

Heb jij behoefte aan extra begeleiding om jouw fitte doelen te behalen? Ook daar kunnen we je bij AAFit mee helpen, we bieden namelijk ook personal training aan. Eén op één ga je dan met een Fitcoach aan de slag om jouw sportieve doelen te behalen.

Op een kleinschalige manier en met de volle expertise van een personal trainer haal jij nóg meer uit je workout sessies en kun je de belastbaarheid van je lichaam nog sneller verhogen.

Vind je één op één te pittig, maar wil je wel echt heel kleinschalig aan de slag? Dan is het ook mogelijk om duo personal training te volgen.

Burgum

Groepslessen

Is een beetje gezelligheid en variëteit voor jou belangrijk als je gaat bewegen? Dan voel je je vast op je gemak bij onze groepslessen! Binnenkort starten bij AAFit ook de groepslessen. Gezellig met een groepje gelijkgestemden even goed bewegen! En zoals je van ons gewend bent, zit dit gewoon bij je lidmaatschap inbegrepen. Wel zo gemakkelijk, toch?

Houd onze site in de gaten voor ons aanbod groepslessen, of geef bij je Fitcoach aan dat je hier wel oren naar hebt!

Burgum

Sportfaciliteiten

Bij AAFit beschikken we over de nieuwste sportfaciliteiten in hartje Burgum. In het hartje centrum, in De BANK, vind je ons beweegcentrum. Samen met andere ondernemingen die een focus hebben op gezondheid vormen we het gezondheidscentrum van Burgum! Onze oefenzaal is hierbij het kloppende hart. Loop je bijvoorbeeld bij de fysio? Dan kan het zomaar zo zijn dat je in onze zaal je oefeningen gaat doen. Natuurlijk met de nieuwste apparaten en onder begeleiding van een deskundige fitcoach! 

Burgum

Gewichtheffen

Of je nu wilt werken aan je uithoudingsvermogen, houding of kracht: ook gewichtheffen is mogelijk in de sporthal van AAFit! Word een echte krachtpatser als je bij ons aan de slag gaat, wij hebben namelijk alles in huis gehaald waarmee jij kunt trainen. En wie weet, vind je het wel zo leuk dat je binnenkort mee wilt doen met officiële wedstrijden?  

 

 

Burgum

Hardlooptraining

Sporten kan natuurlijk hartstikke goed in de sportschool, maar wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor hardlooptraining? In samenwerking met AAFysio bieden we hardlooptraining aan.

Zowel privé als met een groep kun je bij ons terecht, wij hebben personeel in huis dat jou als een speer naar je hardloopdoelen laat hollen! Of je nu een doorgewinterde loper bent, of wilt beginnen met jouw eerste run; wij helpen je graag!

Burgum

Cardiotraining

Het doel van cardiotraining is om je hartfrequentie op te voeren en dit vol te houden voor een bepaalde tijdsduur. Sporten waarmee cardiotraining kan worden uitgevoerd zijn onder andere hardlopen, fietsen en zwemmen, maar ook met verschillende oefeningen in onze E-GYM. Ook kun je met cardiotraining vet verbranden en dus afvallen.

Burgum

Functional training

Functional training zal jou helpen om je dagelijkse taken beter uit te voeren. Deze vorm van trainen heeft als doel om je lichaam sterker, stabieler en gezonder te maken. Functional training is een type oefentraining dat gericht is op het versterken van de spieren die jij tijdens je dagelijks activiteiten gebruikt.

Burgum

Fitnessapparatuur

Heb jij soms geen idee hoe je bepaalde fitnessapparaten moet gebruiken? Bij AAFit In Burgum hebben we een uitgebreide selectie aan fitnessapparatuur, denk hierbij aan kracht banken tot aan cardio-apparatuur. Tijdens je trainingen is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe de fitnessapparaten gebruikt moeten worden.

Onze professionele fitcoaches staan klaar om je te ondersteunen bij het uitvoeren van de oefeningen en het bereiken van je fitnessdoelen. De fitcoaches kunnen ondersteunen jou om zo effectief mogelijk te trainen, geen blessures op te lopen en om het beste resultaat te bereiken.

Hoe werkt de EGYM?

E-Fit in de E-GYM

Op een efficiënte en veilige manier trainen, snel resultaat zien en een volledige workout afronden in slechts 30 minuten? Dan is trainen met de E-GYM van AAFit ideaal! Voor iedereen die druk is met werk, gezin en een sociaal leven, iedereen die lange tijd niet heeft gesport en nu weer wil beginnen en voor iedereen die gewoon het meeste wil halen uit de tijd die je hebt, biedt AAFit E-Fit aan.

Hoe werkt het

E-GYM klinkt ideaal, maar hoe werkt het precies? Bij AAFit train je in de E-Fit je hele lichaam door gebruik te maken van een slimme combinatie van verschillende volautomatische toestellen.

Doordat je je eigen E-Fit chipkaart krijgt, kunnen de apparaten precies jouw trainingsschema aflezen. Zo traint iedereen op zijn eigen niveau en intensiteit

Hoe werkt het?

De Fitcoach helpt namelijk samen met jou de E-GYM in te stellen, waarna je lekker zelf aan de slag kunt gaan! Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay instructies en tips door, waardoor het verkeerd uitvoeren van bewegingen ook tot het verleden behoort. Sneller, effectiever en met meer plezier trainen dus! Alles over E-Fit lees je hier!

Lidmaatschap

Ben jij klaar voor de volgende fitheidsstap? Dan is het tijd om je lidmaatschap bij AAFit te regelen! Bij ons geen gedoe, maar gewoon een all-in lidmaatschap waarbij je op de fijnste manier fit kunt worden. Kom je even in de lounge om een praatje te maken? Dan zit de koffie, thee, chocolademelk en gekoeld water natuurlijk gewoon bij je lidmaatschap inbegrepen.

Wil je 3x per week naar de sportschool? Of nog vaker, of minder vaak? Bij ons kom je gewoon langs wanneer het jou uitkomt en betaal je een vast bedrag per maand. Zo maken we sporten nog toegankelijker en kun je op jouw eigen manier bewegen!

AAFit in Burgum

Ook mentaal fit worden?

Bij AAFit staan we niet alleen stil bij het fysieke aspect van fitheid, maar erkennen we dat ook het mentale aspect erg belangrijk is. Onze Fitcoaches hebben daarom veel oog voor jou op fysiek en mentaal gebied. Zo helpen ze je niet alleen om je oefeningen goed uit te voeren, maar hebben ze ook de tijd om even een kop koffie te drinken en een luisterend oor te bieden.

Wist je dat we bijvoorbeeld ook MindFit aanbieden? Dit doen we in samenwerking met AAFysio. In deze cursus leer je om mentaal weerbaarder te worden, wat een positieve invloed heeft op de belastbaarheid van jouw lichaam. Je leest er alles over op de site van AAFysio! 

Dus als je op zoek bent naar een all-in sportschool in Burgum, waarbij je kunt sporten met de nieuwste apparaten en onder deskundige begeleiding zit je goed bij AAFit. Meld je nu aan!

Kom sporten bij Sportschool Burgum

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

    Online
    AAFit X

    Chat nu met Auke

    We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

    Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.