Over ons – AAFit

Wij verhogen je belastbaarheid

Als je je lichaam niet op peil houdt, kunnen blessures gemakkelijk ontstaan. Je loopt rond met klachten, gaat minder bewegen omdat je pijn hebt en zo krijgen meer blessures vrij spel. Om dit te voorkomen, is het juist belangrijk om op een veilige manier te bewegen en de belastbaarheid van je lichaam te verhogen. Hoe je dit kunt doen? Met behulp van AAFit!

Nieuw in Burgum

AAFit helpt je belastbaarder te worden

AAFit is een plek waar je je thuis kunt voelen, je bent bij ons zeker geen nummer. Onze deskundige Fitcoach stelt samen met jou een persoonlijk programma op waarbij gekeken wordt naar jouw lichaam en jouw doelen. Zo ondersteunen we je terwijl jij je lichaam fitter maakt en helpen we je met het voorkomen van blessures en klachten. Waarom we dit doen? Omdat we kwaliteit willen leveren en zo weinig mogelijk terugkerende klachten bij mensen willen zien!

Wat je van ons beweegcentrum mag verwachten

Bij AAFit krijg je toegang tot al onze deskundigheid en trainingen voor een vaste prijs, wel zo gemakkelijk. Je traint op een veilige en efficiënte manier om jouw persoonlijke doelen te behalen en onze Fitcoach ondersteunt je hierbij. We hebben korte lijntjes met fysiotherapeuten die snel kunnen inspringen zodra er klachten aan het lichaam ontstaan. Zo bieden we een totaalconcept waar jij met een gerust hart aan de belastbaarheid van jouw lichaam kunt werken!

Openingstijden

Maandag – vrijdag
8:00 – 21:00 uur

Zaterdag
8:00 – 21:00 uur

3

Reviews over ons

Wat mensen
van ons vinden

Andre via Google

Topteam met behandelen en vooral begeleiden naar blijvende resultaten! Fysio die verder kijkt dan alleen klahcten voor optimaal herstel.

Gea Algra via Google

Fysiofitness waar ik voor de topsport super fijn word begeleid voor optimaal resultaat!

Wouter Horjus via Google

Zeer tevreden over de fysiofitnesstherapeuten, erg vriendelijk en hebben kennis van zaken.

Je bent in goede handen, zie je wel?

Meet the AAFit team!

Wil jij komen trainen bij AAFit? Ons team staat voor je klaar en ondersteunt je om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren.

Fitcoach
Jelmer

Fitcoach
Oebele

Eigenaar
Auke

Baliemedewerkster
Pia

Fitcoach
Ali

Check al onze fitte vacatures

Ben jij benieuwd naar het team van AAFit, wil jij je bij ons aansluiten?

AAFit op socials

Blijf op de hoogte van alles wat bij AAFit gebeurt

Online
AAFit X

Chat nu met Auke

We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.