Fitnessapparatuur Burgum – AAFit

Trainen bij AAFit

Fitnessapparatuur Burgum

Heb jij soms geen idee hoe je bepaalde fitnessapparaten moet gebruiken? Bij AAFit In Burgum hebben we een uitgebreide selectie aan fitnessapparatuur, denk hierbij aan kracht banken tot aan cardio-apparatuur. Tijdens je trainingen is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe de fitnessapparaten gebruikt moeten worden.

Onze professionele fitcoaches staan klaar om je te ondersteunen bij het uitvoeren van de oefeningen en het bereiken van je fitnessdoelen. De fitcoaches kunnen ondersteunen jou om zo effectief mogelijk te trainen, geen blessures op te lopen en om het beste resultaat te bereiken. 

Verschillende soorten fitnessapparatuur

Bij AAFit in Burgum zijn verschillende soorten fitnessapparatuur beschikbaar. Elk fitnessapparaat heeft zo zijn eigen doelen en voordelen. Bij een aantal van deze apparaten zullen we nagaan hoe deze in gebruik gaan. 

Loopband

Een loopband of ook wel treadmill genoemd is een fitnessapparaat die wordt gebruikt tijdens cardiotrainingen. Je kunt hierbij oefeningen doen zoals hardlopen of wandelen.

Bench press

Met de bench press oftewel een bankdruk, kun je gebruiken voor het uitvoeren van oefeningen voor de borst, zoals borstpers.

Latt pulldown

Lat pulldowns zijn voor oefeningen zoals pulldowns. Die kun je op verschillende manieren uitvoeren. De focus ligt hier op de (boven) rug.

Kettlebels

Zo hebben wij onder andere kettlebells. Dit zijn gewichten in de vorm van een bel waar een handvat aan zit. Deze worden dan ook vaak gebruikt voor krachttraining en conditie-oefeningen.

Deze vier en nog vele andere fitnessapparaten zijn bij AAFit in Burgum beschikbaar. Onze fitcoaches staan dan ook voor jou klaar om je te ondersteunen bij het kiezen van de juiste apparatuur om jouw behoeften en doelen te bereiken. 

E-GYM

Stappenplan E-fit

Wij zetten voor jou duidelijk op een rij hoe het gaat wanneer je je hebt aangemeld voor de E-Fit. Nadat je je hebt aangemeld voor E-Fit plannen we een kennismakingsgesprek met je in.

Tijdens dit kennismakingsgesprek gaan we bespreken wat jouw situatie is en welke fitnessdoelen je wilt behalen. Vervolgens maken we een fitscan van je lichaam. Deze fitscan biedt een uitgangspunt van waaruit we kunnen beginnen met jouw trainingen.

In dezelfde week kun je dan ook al aan de slag om jezelf fitter te maken en de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren. 

Hoe gebruik je de fitnessapparatuur?

Bij AAFit train je nu gemakkelijk, efficiënt en op een veilige manier met E-Fit. Misschien heb je gewoon weinig tijd, heb je al een langere tijd niet gesport of denk je er juist weer over na om te beginnen met sporten. Door met E-Fit te trainen kun je in korte tijd een complete workout volgen en zie je snel resultaat.

E-GYM

Onze fitnessapparatuur in de E-GYM zijn dan ook een combinatie van verschillende volautomatische toestellen, waarmee je het hele lichaam kunt trainen. 

Aan de hand van een E-Fit chipkaart geeft ieder toestel de gebruiker persoonlijke instructies. Het is daardoor makkelijk om de apparaten zelf te gebruiken, maar hierdoor is de kans op blessures door een verkeerde uitvoering ook te voorkomen. De fitnessapparaten blijven dus in principe hetzelfde, alleen krijgt iedere gebruiker persoonlijke instructies. De E-Fit is dan ook geschikt voor iedereen.

Onze fitcoaches staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen door alle toestellen af te stellen op jouw lichaam en doelen. Bij elke training begin je dan ook direct op jouw niveau. Met de E-Fit train je jouw hele lichaam binnen 30 minuten door na een paar minuten van apparaat te wisselen. 

AAFit in Burgum

Ervaar de fitnessapparatuur zelf

Onze professionele fitcoaches staan voor je klaar om jou te ondersteunen bij het kiezen en instellen van de juiste apparaten om blessures te voorkomen en jouw doelen te kunnen behalen. AAFit werkt nauw samen met AAFysio, waardoor je altijd terecht kan voor een check van je lichaam.

Ervaar nu zelf de fitnessapparaten in onze E-GYM en meld je nu aan voor een gratis proefles.

Fitnessapparatuur Burgum

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

    Online
    AAFit X

    Chat nu met Auke

    We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

    Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.