Hardlooptraining Burgum – AAFit

Trainen bij AAFit

Hardlooptraining Burgum

Ben jij een fanatieke hardloper en wil je nog meer halen uit je wekelijkse hardloopsessies? Ben je nu een tijdje aan het hardlopen, maar kom je maar niet verder? Of lijkt het je leuk om te beginnen met hardlopen, maar weet je niet goed hoe? Lees dan vooral verder en ontdek onze gespecialiseerde hardlooptraining in Burgum!

Een kleine introductie

Gespecialiseerde hardlooptraining

Wat je doel ook is, met onze gespecialiseerde hardlooptraining ga jij met sprongen vooruit! Onze hardlooptraining is geschikt voor iedereen, maar natuurlijk betekent dit niet dat er geen uitdaging in zit.

Deelnemers zitten bij de start niet allemaal op hetzelfde niveau, maar er is in deze gespecialiseerde hardlooptraining juist veel ruimte voor ieders individuele doelen. Dit maakt dat er voor iedereen voldoende uitdaging is en dat je ook veel kunt hebben aan je groepsgenoten. 

Hardlooptraining Burgum

Hardlooptraining

Voor wie is de hardlooptraining?

Lijkt het je wel wat om mee te doen met een hardlooptraining in Burgum, maar twijfel je of deze training wel geschikt voor je is? Geen paniek, want deze hardlooptraining is geschikt voor iedereen die enthousiast is en bezig wil zijn met hardlopen! Dit maakt deze hardlooptraining geschikt voor mensen die:

 • Willen beginnen met hardlopen
 • Onder begeleiding hun hardloopprestaties willen verbeteren
 • Het leuk vinden om in groepsverband te trainen
 • Voor een bepaalde afstand of loop trainen en wel wat hulp kunnen gebruiken
 • Al goed kunnen hardlopen, maar nog meer willen verbeteren
 • Enthousiast zijn over hardlopen en ervoor willen gaan!

Kortom, zoals je ziet kan iedereen meedoen aan deze hardlooptraining! 

AAFysio voorkomt blessures

Als je bezig bent met hardlopen, liggen hardloopblessures op de loer. Daar hoef je je bij onze hardlooptraining geen zorgen over te maken, want samen met AAFysio voorkomen we blessures.

Zo zijn we er als de kippen bij als er een pijntje ontstaat en kunnen de fysiotherapeuten van AAFysio je er direct vanaf helpen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat jij alles uit je hardloopprestaties kunt halen en op een verantwoorde manier zonder blessures kunt sporten!

Aanvullend sporten

Wist je dat het ook goed kan zijn om naast hardlopen nog op een andere manier te bewegen? Door aanvullend te sporten, maak je je lichaam nog fitter en sterker. Hier heb je baat bij als je gaat hardlopen, omdat je weer andere spieren traint.

Bij AAFit kun je naast hardlooptraining en groepslessen ook terecht als je aanvullend wilt sporten. Zo kun je gebruik maken van onze fitnessapparatuur, hebben we een speciale revalidatiehoek waar je kunt revalideren na een blessure en kun je een complete workout in 30 minuten voltooien bij onze E-Fit. Je kunt hier meer lezen over het trainen bij AAFit

Hardlooptraining in Burgum

Groepslessen volgen?

Past het sporten in groepsverband goed bij je, maar wil je wel individueel bewegen? Dan zijn onze groepslessen uitermate geschikt voor jou! In De BANK in het centrum van Burgum bieden we verschillende groepslessen aan, waardoor er altijd iets leuks tussen zit.

Als je lid bent van AAFit zijn de groepslessen inbegrepen bij je lidmaatschap. Dit maakt ze extra toegankelijk. Je kunt dus zeker eens een groepsles proberen, om te zien of het bij je past! Je leest alles over onze groepslessen hier. 

AAFit in Burgum

Geef je op voor de hardlooptraining

Ben jij enthousiast geworden en wil je jouw hardloopprestaties verbeteren? Geef je dan nu op voor onze gespecialiseerde hardlooptraining!

Door je gegevens achter te laten, geef je aan dat je interesse hebt. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je doelen en wensen te bespreken. Zo ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een nieuwe groep start met de hardlooptraining!

Hardlooptraining Burgum

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

  Online
  AAFit X

  Chat nu met Auke

  We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

  Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.