Werken bij AAFit – AAFit

Werken bij ons

Aan de slag bij AAFit?

Sta jij te springen om onderdeel uit te maken van een organisatie die mensen helpt om de belastbaarheid van hun lichaam te verhogen zodat blessures en pijntjes voorkomen kunnen worden? Wil jij mensen ondersteunen op weg naar fitheid en een veilige plek bieden waar mensen gewoon lekker kunnen bewegen? Zoek dan niet verder en ga aan de slag bij AAFit!

Check al onze fitte vacatures

Ons team bestaat uit deskundigen op het gebied van gezondheid en beweging en is gemotiveerd om mensen aan het bewegen te krijgen en blessures te voorkomen. We hebben als doel mensen te helpen om de belastbaarheid van hun lichaam te verhogen en op een plezierige manier bewegen te stimuleren. Meer weten over ons team? We stellen ons graag aan je voor!

Een overzicht van onze huidige vacatures zie je hier. Staat jouw vacature er niet tussen maar heb jij het gevoel dat je perfect bij AAFit past? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden!

AAFit op socials

Blijf op de hoogte van alles wat bij AAFit gebeurt

Online
AAFit X

Chat nu met Auke

We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.