Sportfaciliteiten Burgum – AAFit

Trainen bij AAFit

Sportfaciliteiten Burgum

Burgum heeft verschillende sportfaciliteiten, maar met de komst van AAFit vind je in De BANK de nieuwste en beste sportfaciliteiten van Burgum! Welke faciliteiten worden aangeboden, hoe ondersteunt AAFit sporters in Burgum en omstreken en wat zijn de voordelen van een lidmaatschap bij AAFit? Als je dit wilt weten, lees dan vooral verder!  

Een kleine introductie

Sporten in Burgum

Er zijn tal van plekken waar je kunt sporten in Burgum. Bij een lokale vereniging kun je doen aan een (groep)sport, je kunt natuurlijk zelf in de weer met hardlopen of workouts of je kunt je aansluiten bij een sportschool.

Wil jij een inclusieve manier van sporten oppakken? Dat kan bij AAFit! Van een ultra efficiënte workout met E-GYM tot aan groepslessen en individueel trainen, het kan allemaal in het nieuwste sportcomplex in hartje Burgum!

Sportfaciliteiten Burgum

E-Fit met EGYM?

E-GYM

Voor mensen die op een efficiënte en veilige manier willen trainen, die snel resultaat willen zien en bovenal het ideaal vinden om een volledige workout af te ronden in slechts 30 minuten heeft AAFit E-GYM! Of je nu druk bent met je werk, gezin en sociaal leven, je een lange tijd niet hebt gesport en weer veilig wilt beginnen of als je gewoon niet meer tijd wilt zijn aan een workout, E-Fit is voor iedereen geschikt! 

Met E-Fit train je namelijk je hele lichaam, doordat je gebruik maakt van een slimme combinatie van verscheidene volautomatische toestellen. Deze high-end sportfaciliteiten zijn zo slim dat ze voor jou een eigen trainingsschema maken. Ook houden de apparaten voor jou de intensiteit bij van je workout, en geven ze je zelfs waarschuwingen als je oefeningen niet op de juiste manier uitvoert. Zo voorkom je blessures en kun je snel, effectief en met veel plezier sporten!

Lidmaatschap bij AAFit

Als je lid wordt bij AAFit, kun je gebruik maken van alle faciliteiten die we bieden. Zo kun je bij de bar altijd een kop cappuccino halen, of een mok thee als je dat liever hebt. Ook kijkt de Fitcoach met je mee tijdens je workouts, zodat je de beste begeleiding hebt die je je kan wensen.

Ga je bezig met E-Fit? Onze fitcoach helpt je natuurlijk op weg en stelt alle toestellen af op jouw lichaam en jouw doelen. Dankzij je E-Fit chipkaart weten de apparaten precies wat de bedoeling is en kun je direct beginnen met trainen op jouw niveau. Zo ga je in slechts 30 minuten van apparaat naar apparaat en rond je een hele workout! 

Revalidatie

Revalideren in Burgum

Ook als je de belastbaarheid van je lichaam wilt vergroten, bijvoorbeeld na een blessure of operatie, ben je bij AAFit aan het juiste adres. We hebben namelijk een complete revalidatiehoek ingericht in onze oefenzaal!

We werken samen met AAFysio om de beste revalidatie aan te kunnen bieden en beschikken over de nieuwste tools om jouw herstel te versnellen. Zo kun je actief aan de slag met tools die helpen om je coördinatie, snelheid en reactievermogen te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn de speedfootladder en de blazepods.

Maar je kunt natuurlijk ook aanschuiven bij onze groepslessen en je kunt gebruik maken van onze fitnessapparatuur. Zo kun je met een gerust hart revalideren in Burgum. 

AAFit in Burgum

Sportfaciliteiten

Bij AAFit krijg je toegang tot al onze deskundigheid en trainingen voor een vaste prijs, wel zo gemakkelijk. Wil je zelf eens ervaren welke sportfaciliteiten er mogelijk zijn bij AAFit in Burgum? Meld je nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

Sportfaciliteiten Burgum

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

    Online
    AAFit X

    Chat nu met Auke

    We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

    Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.