Trainen bij AAFit – AAFit

Trainen bij AAFit

Geschikt voor iedereen!

Met E-fit train je op een efficiënte en veilige manier en zie je snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en een sociaal leven? Heb je langere tijd niet gesport en wil je weer beginnen? Of wil je gewoon het meeste halen uit de tijd die je hebt? Dan is trainen met E-fit ideaal! Hiermee kun je in een korte tijd een complete work-out volgen.

Een kleine introductie

Wat is E-Fit precies?

E-fit is een slimme combinatie van verschillende volautomatische toestellen waarbij je het hele lichaam kunt trainen. Ieder toestel geeft de gebruiker persoonlijke instructies. Hierdoor worden blessures door onjuiste uitvoering voorkomen en kan iedereen op zijn eigen niveau trainen met E-fit.

 

Hoe werkt het?

Onze fitcoach helpt je op weg door alle toestellen af te stellen op jouw lichaam en doelen. Zo kun je direct beginnen met trainen op jouw niveau. Na een paar minuten wissel je van apparaat, zo train je binnen 30 minuten je hele lichaam zo efficiënt mogelijk. Moeilijk? Zeker niet!   

Stap voor stap

E-Fit in de praktijk

Onze fitcoach helpt je op weg door alle toestellen af te stellen op jouw lichaam en doelen. Zo kun je direct beginnen met trainen op jouw niveau. Na een paar minuten wissel je van apparaat, zo train je binnen 30 minuten je hele lichaam zo efficiënt mogelijk. Moeilijk? Zeker niet!

Na je aanmelding

Als je je hebt opgegeven voor E-fit, plannen we een kennismakingsgesprek met je in.

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie en doelen.

De fitscan van je lichaam

Een fitscan biedt een uitgangspunt van waaruit we aan de slag kunnen gaan met jouw training

Meer weten over fitscan →

Je fitprogramma

De fitcoach bepaalt samen met jou het programma dat het meest geschikt is voor jou.

Je kunt los!

Je kunt diezelfde week al los om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren!

"Topteam met behandelen en vooral begeleiden naar blijvende resultaten! Fitcoach die verder kijkt dan alleen klachten voor optimaal herstel."

Annet via Google

Positieve ervaringen bij het trainen bij AAFit

Hoe werkt E-Fit met EGYM?

Eenvoudig en veilig trainen op jouw niveau

De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Altijd en overal inzage in je resultaten

Zelf hoef je niks te onthouden, jouw oefeningen en trainingsgewichten worden opgeslagen op de E-fit chipkaart!

Effectieve training, totale workout in 30 minuten

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Voorkom blessures door jouw persoonlijke E-fit chipkaart!

Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Fitscan

Gewicht zegt niet alles

Om goede stappen te kunnen zetten met trainingen en blessures te voorkomen, is het goed om te weten hoe het ervoor staat met je lichaam. Met behulp van de Fitscan maken we een analyse van je lichaamssamenstelling. Deze analyse is een vooruitstrevende methode waarin beschreven wordt waar je lichaam uit bestaat. Zo krijg je een compleet beeld van jouw lichaam en kunnen wij je gerichter begeleiden op weg naar het behalen van jouw persoonlijke doelen.

AAFit in Burgum

AAFit verhoogt je belastbaarheid

Bij AAFit krijg je toegang tot al onze deskundigheid en trainingen voor een vaste prijs, wel zo gemakkelijk. Je traint op een veilige en efficiënte manier om jouw persoonlijke doelen te behalen en onze Fitcoach ondersteunt je hierbij. We hebben korte lijntjes met fysiotherapeuten die snel kunnen inspringen zodra er klachten aan het lichaam ontstaan. Zo bieden we een totaalconcept waar jij met een gerust hart aan de belastbaarheid van jouw lichaam kunt werken!
Gratis proefles bij AAFit

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

    Online
    AAFit X

    Chat nu met Auke

    We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

    Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.