SEA LP – Sportschool Burgum – AAFit

In 30 minuten fit worden bij AAFit in Burgum

Kom je trainen bij onze sportschool in Burgum?

Onze sportschool zit in het nieuwe bewegingscentrum van De BANK. Onder andere maken we gebruik van een krachttest, fittest en meer moderne technieken om te kijken waar je staat voor je begint. Wij bieden jou een tussenweg tussen personal training en zelf fitnessen. Beide is bij ons dus mogelijk. Dit allemaal met het doel om de belastbaarheid van je lichaam te verhogen. No nonsense aan de slag, samen met een van onze fitcoaches! Met EGYM train je per training in 30 minuten je hele lichaam. Perfect als je een op een dag dus niet veel tijd hebt, maar wel graag wilt trainen!

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

  Een kleine introductie

  Wat is E-Fit precies?

  E-fit is een slimme combinatie van verschillende volautomatische toestellen waarbij je het hele lichaam kunt trainen. Ieder toestel geeft de gebruiker persoonlijke instructies. Hierdoor worden blessures door onjuiste uitvoering voorkomen en kan iedereen op zijn eigen niveau trainen met E-fit.

   

  Hoe werkt het?

  Samen met je fitcoach doe je eerst een aantal fitscans, zoals een kracht- en een coördinatietest. Daarna stel je samen met je fitcoach een plan op om de belastbaarheid en sterkte van je lichaam te verhogen. E-Fit, oftewel EGYM, helpt je om binnen een korte tijd, toch succesvol te trainen. Des te vaker je dit doet, des te belastbaarder en blessurevrij je lichaam wordt.

  Stap voor stap

  E-Fit in de praktijk

  Onze fitcoach helpt je op weg door alle toestellen af te stellen op jouw lichaam en doelen. Zo kun je direct beginnen met trainen op jouw niveau. Na een paar minuten wissel je van apparaat, zo train je binnen 30 minuten je hele lichaam zo efficiënt mogelijk. Moeilijk? Zeker niet!

  Na je aanmelding

  Als je je hebt opgegeven voor E-fit, plannen we een kennismakingsgesprek met je in.

  Kennismakingsgesprek

  Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw situatie en doelen.

  De fitscan van je lichaam

  Een fitscan biedt een uitgangspunt van waaruit we aan de slag kunnen gaan met jouw training

  Meer weten over fitscan →

  Je fitprogramma

  De fitcoach bepaalt samen met jou het programma dat het meest geschikt is voor jou.

  Je kunt los!

  Je kunt diezelfde week al los om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren!


  "Na de laatste behandeling geen noemenswaardige klachten meer, geen hoge- en lage rugpijn, zelfs minder last van mijn kuit. Door (te) intensief sporten en verkeerd neerkomen is de rug nu toch weer gevoelig. Maar heb goede hoop en vertrouwen..."

  Hans via Google

  Hoe werkt E-Fit met EGYM?

  Eenvoudig en veilig trainen op jouw niveau

  De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

  Altijd en overal inzage in je resultaten

  Zelf hoef je niks te onthouden, jouw oefeningen en trainingsgewichten worden opgeslagen op de E-fit chipkaart!

  Effectieve training, totale workout in 30 minuten

  Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

  Voorkom blessures door jouw persoonlijke E-fit chipkaart!

  Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

  Op zoek naar een sportschool in Burgum?

  Klaar voor een fittere toekomst?

  Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

   Online
   AAFit X

   Chat nu met Auke

   We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

   Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.