Groepslessen in Burgum » AAFit – AAFit

Trainen bij AAFit

Groepslessen Burgum

Wil jij de belastbaarheid van je lichaam verbeteren en ben je daarvoor op zoek naar groepslessen in Burgum? Bij AAFit ben je aan het juiste adres. Bij ons nieuwe beweegcentrum, gevestigd in hartje Burgum, starten binnenkort verschillende groepslessen waarmee je de belastbaarheid van jouw lichaam vergroot. 

Een kleine introductie

Groepslessen bij je lidmaatschap

Bij AAFit heb je geen gedoe als je groepslessen wilt gaan volgen, de meesten zitten namelijk gewoon bij je lidmaatschap inbegrepen! Waarom? Omdat we bij AAFit voor je klaar staan en jou ondersteunen om de belastbaarheid van je lichaam te verbeteren. Volgens ons horen groepslessen daar ook bij, dus als je hier behoefte aan hebt kun je gewoon meedoen. Net als een kopje koffie, gekoeld water en de ondersteuning van de Fitcoach maakt het volgen van groepslessen dus ook gewoon deel uit van jouw lidmaatschap. Wel zo makkelijk, toch?

Soorten groepslessen

Eenvoudig en veilig trainen op jouw niveau

In Burgum bieden we verschillende soorten groepslessen aan in onze oefenruimte bij AAFit. De meeste groepslessen zijn gewoon bij je lidmaatschap inbegrepen, maar we bieden ook een aantal specialistische cursussen aan waar je je los voor op kunt geven. Zo kunnen we aan elk type sporter de leukste groepslessen van Burgum aanbieden! Ga jij voor een hardlooptraining, HIIT of toch liever een andere groepsles? Jouw Fitcoach denkt graag met je mee om zo tot de beste groeples voor jou te komen!

Hardlooptraining

Een bijzondere groepsles die we aanbieden in Burgum is de gespecialiseerde hardlooptraining. Samen met AAFysio bieden we een cursus aan die geschikt is voor iedere hardloper. Wil jij beginnen met hardlopen, maar weet je niet goed hoe of vind je het spannend door een (oude) blessure? Of ben je al goed op weg, maar wil je onder begeleiding nog meer halen uit jouw hardlooprondes? Samen met een trainer ga je in groepsverband werken aan je eigen doelen. Of dit nu een marathon is, een adventure run of wanneer je graag 5 kilometer wilt leren lopen: we helpen je graag op weg! Bang voor blessures hoef je niet te zijn, de trainer houdt je altijd goed in de gaten en de fysiotherapeuten van AAFysio staan voor je klaar om beginnende pijntjes direct te verhelpen. 

Groepslessen

Mentaal fit

Bij groepslessen denk je al snel aan cardio of krachttraining, of misschien wel spinning. Naast dat je fysiek bezig bent, is het bij AAFit ook mogelijk om mentaal fit te worden in groepsverband. In Burgum bieden we namelijk ook MindFit aan, in samenwerking met onze partner AAFysio. In deze cursus leer je samen met een kleine groep hoe je jouw mentale weerbaarheid kunt verbeteren en zo aan je algehele fitheid werkt. Een goede mentale gezondheid heeft namelijk ook een positieve invloed op je fysieke fitheid! Lees hier alles over Mindfit. 

AAFit in Burgum

Geef je op voor groepslessen

Wil jij graag bewegen, maar liever niet alleen en ben je juist op zoek naar gezelligheid en variëteit tijdens het sporten? Jouw Fitcoach vertelt je graag alles over de groepslessen die aangeboden worden en helpt je met inschrijven voor de groepsles die jij kiest! 

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

    Online
    AAFit X

    Chat nu met Auke

    We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

    Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.