Personal training in Burgum » AAFit – AAFit

Trainen bij AAFit

Personal training Burgum

Personal training bij AAFit in Burgum is een uitstekende manier om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren en het beste uit jezelf te halen. Bij personal training in Burgum werk je onder begeleiding van onze professionele trainers, zij begeleiden jou op een persoonlijke en effectieve manier tijdens de trainingen. Jouw personal trainer stelt een op maat gemaakt trainingsprogramma op, aan de hand van jouw trainingsniveau en doelen. Dit zorgt ervoor dat je gericht kan werken aan jouw doelen zoals bijvoorbeeld, afvallen, spiermassa opbouwen of juist het verbeteren van je conditie. Personal training in Burgum is dan ook een manier om gericht te werken aan jouw doelen en het bereiken van een gezonder levensstijl. 

Personal training
bij AAFit

Fitscan

Als personal trainer willen we graag weten wat op dit moment jouw trainingsniveau is en waar we samen met jou aan kunnen werken. De fitscan is dan eigenlijk ook een uitgangspunt van ons, waaruit we dan vervolgens aan de slag kunnen gaan met jouw trainingen. 

E-Fit

Onze personal trainers gaan met jou aan de slag in onze E-GYM in Burgum. In onze E-GYM werken bij met E-Fit. Samen met één van onze personal trainers ga jij aan de slag op verschillende volautomatische toestellen. De personal trainer stelt eenmaal de toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard. In combinatie met personal training en onze volautomatische toestellen in de E-GYM zorgen we voor een verhoging van je belastbaarheid.

AAFit

Je krijgt bij AAFit toegang tot al onze deskundigheid en trainingen die wij in huis hebben. Samen met onze personal trainers,  train je op een veilige en efficiënte manier om jouw persoonlijke doelen te behalen. Bij AAFit hebben we korte lijnen met fysiotherapie AAFysio, die snel kunnen inspringen, wanneer er klachten aan het lichaam ontstaan.

Personal trainers Burgum

AAFit in Burgum heeft verschillende personal trainers die jou ondersteunen om je doelen te bereiken. De personal trainers bij AAFit zijn ervaren en getrainde professionals die een passie voor sport en gezondheid hebben. Zij streven ernaar om samen met jou te werken aan je persoonlijke doelen. Samen met jou gaan ze aan de slag in onze E-GYM waar een combinatie van verschillende volautomatische toestellen staat waar je je hele lichaam mee kunt trainen. Door nauw met jou samen te werken, kunnen we je doelen en progressie goed in de gaten houden en eventueel het trainingsprogramma er op aanpassen. 

AAFit in Burgum

Personal training iets voor jou

Door de individuele aandacht en begeleiding die je tijdens de personal training krijgt, kun je maximaal presteren en jouw doelen om fitter en gezonder te worden behalen. Wil je ook eens zien of personal training in Burgum iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles.

Schrijf je in voor een gratis kennismakingsgesprek

    Online
    AAFit X

    Chat nu met Auke

    We tellen af naar het einde van de pre-sale. Wil jij met een fikse korting aan de slag om de belastbaarheid van jouw lichaam te verbeteren? Meld je dan nu aan en profiteer nog van de pre-sale korting!

    Heb je nog vragen, bericht ons hier op Whatsapp.